2021-10-25 01:59:13 Find the results of "

basketball wikipedia shqip

" for you

Basketbolli - Wikipedia

Basketball, netball, Dodgeball, volejboll dhe LaCrosse janë lojëra vetëm topin, të cilat janë identifikuar si të shpikur nga amerikanët të Veriut. Lojra të tjera topin, të tilla si bejzbollit dhe futbollit kanadez, kanë Bashkësinë e Kombeve, evropiane, aziatike apo lidhjet afrikane.

Basketball - Wikipedia

Basketball is a team sport in which two teams, most commonly of five players each, opposing one another on a rectangular court, compete with the primary objective of shooting a basketball (approximately 9.4 inches (24 cm) in diameter) through the defender's hoop (a basket 18 inches (46 cm) in diameter mounted 10 feet (3.048 m) high to a backboard at each end of the court) while preventing the ...

Hendboll - Wikipedia

Hendbolli më pas u largua nga lista e sporteve, duke e kthyer përsëri në këtë listë në vitin1972, në Lojërat Olimpike Verore në Mynhen te Gjermanisë.. Deri në Korrik 2009, Federata Ndërkombëtare e Hendbollit kishte 166 anëtarë që përfaqësonin reth 795,000 klube dhe 9 milionë lojtarë.

Kobe Bryant - Wikipedia

Kobe Bean Bryant (23 gusht 1978 – 26 janar 2020) ishte një ish basketbollist profesionist amerikan.Një lojtar i pozicionit të dytë, i njohur ndryshe si "shooting guard" (roje qitjeje), Bryant e shpenzoi karrierën e tij 20-vjeçare në National Basketball Association (NBA) me Los Angeles Lakers.

Basketball - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia

Basketball is a team sport where one team, usually consisting of five players on each team, play against each other on a rectangular court. The objective is to get the ball through a hoop mounted high on a backboard on the opponent's side of the court, while preventing the opponent from shooting it into your team's hoop. It is a very popular sport worldwide, played with a round and usually orange ball that bounces. Basketball players mainly use skills such as dribbling, shooting, running, and ju

Superliga e Kosovës në Basketboll - Wikipedia

Superliga e Kosovës në Basketboll ( Anglisht: Kosova Basketball Superleague) e njohur edhe si IP Superliga e Basketbollit të Kosovës për shkaqe të sponsorizimit, është liga më e lartë e basketbollit profesional për meshkuj në Kosovë. Superliga e Basketbollit u themelua në vitin 1991.

Alabama Crimson Tide men's basketball - Wikipedia

The men's basketball program has spent most of its history in the shadow of Alabama's football team, but has risen in stature over the past several decades. Under former coach Mark Gottfried , the team achieved a No. 1 national ranking briefly in 2003, and competed for an NCAA Regional Tournament Championship in 2004.

basketball wikipedia - Yahoo Search Results

Missed the live game? Watch condensed game replays to catch up on the biggest moments. Enjoy all out-of-market NBA games with no commericals, custom broadcasters and more.

basketball league of serbia wikipedia shqip - Yahoo Search ...

The Basketball League of Serbia (Serbian: Кошаркашка лига Србије / Košarkaška liga Srbije; abbr. КЛС or KLS), is a top-tier men's professional basketball league in Serbia. Founded in 2006, it is...

basketball wikipedia - Yahoo Search Results

National Basketball Association. 2021-22 season. FINAL Oct 6